Letselschade

letselschade

Een ongeval met als resultaat letselschade en/of personenschade kan diverse gevolgen hebben, op sociaal vlak, maatschappelijk gebied, in de huishouding, fysiek, maar ook op financieel gebied. Niet zelden is er grote kans dat het slachtoffer zijn baan verliest, met mogelijke financiële consequenties. Schadelastbeperking is dan van groot belang.

Aanpak:

Na aanmelding door de opdrachtgever wordt er contact gelegd met de (eventuele) belangenbehartiger, waarmee afspraken worden gemaakt over de datum van het intakegesprek en de plaats. Meestal zal dit bij de cliënt in diens eigen huiselijke omgeving plaatsvinden.

Casus Iwan S.

Nadat ik in februari 2021 een bedrijfsongeval heb gehad waarbij mijn voet bijna dubbel was geklapt heb ik zeker een half jaar thuis moeten herstellen.
En helaas heb ik er blijvend letsel aan over gehouden.
Al tijdens het revalideren moest ik van mijn leidinggevende weer aan het werk (wel aangepast werk)…

Casus Ane T.

Na een zwaar bedrijfsongeval in 2014 ben ik in 2015 via mijn letselschadeadvocaat met Van Der Poel Arbeidsdeskundige Advies en Re-integratie in contact gekomen om mij te ondersteunen tijdens mijn re-integratie. Aangezien ik door het ongeval een zwaar beenletsel (verbrijzelde knie, open beenbreuk, hardnekkige bacterie en …

Casus Lisette S.

Doordat ik na mijn ongeval en daarbij opgelopen dwarslaesie te maken kreeg met heel veel trage bureaucratie was het even wennen toen Miranda, in opdracht van de letselschade verzekering, mij kwam bijstaan.
Eindelijk iemand, “to the point”, no nonsense aanpak, helder en transparant en vooral pro actief.

Casus Marjan V.

Nadat ik een ongeluk kreeg op mijn werk, kwam ik thuis te zitten en moest ik lang revalideren. Terwijl ik nog aan het revalideren was, werd Miranda ingeschakeld om mij te helpen om weer aan het werk te kunnen. Ik vond de manier waarop ze mij hielp het heel fijn, dat heeft zeker bij gedragen aan mijn herstel.

Casus Stéphanie P.

Toen het HBO een negatief bindend studie advies (NBSA) gaf, moest deze jonge gemotiveerde Rechten studente per direct stoppen met haar school. Op 1 vak na (2 punten) had zij niet tijdig haar propedeuse afgerond. Dit had te maken met een onfortuinlijke gebeurtenis, waardoor zij letsel opgelopen had, zowel fysiek als uiteindelijk ook mentaal.

Casus Erwin B.

Nadat ik (eind 2011) in de auto aangereden werd kreeg ik forse klachten. Hierdoor bleek ik niet op tijd terug te kunnen keren in mijn werk als commercieel buitendienst medewerker bij een kantoorvakhandel. Door de aansprakelijke verzekeraar en mijn letselschade advocaat is Van der Poel Arbeidsdeskundig Advies ingeschakeld om mij te begeleiden bij …

Casus tevreden cliënt

Na een ongeval ongeveer 3 jaar geleden kon ik mijn werk als verkoopster van kleding niet meer uitoefenen (ernstige knieletsel). Door de aansprakelijke partij en mijn advocaat werd Miranda van der Poel gevraagd om mij te ondersteunen bij de reïntegratie. Zij kwam op heel korte termijn bij mij thuis, om kennis te maken.

Casus dankbare Paulona

Ik ben Miranda heel erg dankbaar voor alles wat ze voor mij heeft gedaan, zoals ondersteuning en een hele goede begeleiding.
Miranda geeft niet alleen goed en vakkundig advies, ze is ook zeer aangenaam in omgang waar ik mij ontzettend prettig bij voel. Nogmaals dank hiervoor en je blijft een plek in mijn hartje houden.
Ik wens je nog heel veel succes met alles wat je doet en zorg goed voor jezelf!
Liefs Paulona

Casus Dennis M.

In september 2013 heb ik een motorongeval gehad waarbij ik voornamelijk zwaar hoofdletsel heb opgelopen. Op dat moment zat ik in de afrondende fase van een MBO-opleiding en wilde een vervolgstudie op het HBO gaan doen. Van der Poel Arbeidsdeskundig Advies en Reïntegratie is ingeschakeld door mijn belangenbehartiger en…

Casus Nina vd L.

Miranda is in mijn leven gekomen toen ik al een tijd in de letselschadezaak zat. Die liep vast op meerdere fronten en samen met Miranda heb ik weer grip kunnen krijgen op de situatie. Miranda is een hartelijk persoon die oprecht interesse heeft in jou als persoon. Juist het persoonlijke contact maakte dat het vanaf het begin meteen heel vertrouwd voelde.

Casus Ida vd M.

Ik had een eigen bedrijf, maar viel uit ten gevolge van arbeidsongeschiktheid. Ik heb mijn bedrijf uiteindelijk moeten verkopen. Vanuit mijn AOV-verzekeraar is Miranda ingeschakeld om mij te ondersteunen. Met haar inzet en actieve ondersteuning is het mij gelukt om weer een plek op de arbeidsmarkt te veroveren.

Casus Jack B.

Na een ernstig auto ongeluk in het najaar van 2013 heb ik letsel opgelopen. Een dag om nooit te vergeten, ik ondervind er nog dagelijks de naweeën van. Begin 2014 is Miranda van der Poel via de aansprakelijke verzekeraar en mijn advocaat ingeschakeld om mij te ondersteunen richting werk, ondanks dat ik nog lang niet hersteld was.

Casus Wim

In oktober 2011 werd ik, toen ik uit mijn werk (acceptant bedrijven bij een verzekeraar) naar huis fietste, aangereden door een scooterrijder. Ik kwam daarbij ten val met mijn hoofd tegen de stoeprand. Ik kan mij van het ongeval niets herinneren. Uiteindelijk werd tijdens een ziekenhuisopname een hersenkneuzing vastgesteld.

Casus Dieter

Na een ernstig bedrijfsongeval, waarbij ik mijn hielbeen heb verbrijzeld en drie ruggenwervels heb gebroken, werd mij geadviseerd een ander beroep te zoeken dan timmerman in de bouw.
Gelukkig werd ik in contact gebracht met Miranda, want je komt in een wereld vol vragen en onzekerheden waar zij wel raad mee wist.

Casus Gianella

In september 2016 heb ik een auto ongeluk gehad waarbij ik nek- en schouderletsel heb opgelopen. Hier heb ik emotioneel en fysiek veel last van ondervonden. Ten tijde van het auto ongeluk was ik bezig om te starten met mijn afstudeerperiode aan het HBO. Ik was na het ongeluk niet meer in staat om mij te richten op het afstuderen, de klachten …

Van der Poel Arbeidsdeskundig Advies en Reïntegratie
werkt o.a. in opdracht van:

Gedurende ruim 10 jaar heb ik in een groot aantal dossiers samen met Miranda mogen optrekken. In de eerste periode nog als collega Arbeidsdeskundige, later voornamelijk in letselschadedossiers waarbij Miranda werd/wordt ingeschakeld als reïntegratie – specialist. Ik vond het direct al opvallend dat ze – naast een niet alledaagse vorm van enthousiasme in haar werk – geen moeite had om in haar rol als arbeidsdeskundige binnen het schaderegelingstraject te opereren. Wat mij betreft is ze hierin onderscheidend geworden en draagt ze wezenlijk bij in de totstandkoming van de schaderegeling zonder zich hierin direct te mengen. Miranda denkt en spreekt over oplossingen, niet over obstakels. Dat ze als betrouwbare partner wordt gewaardeerd heeft ze te danken aan het feit dat ze niet alleen altijd “op de hoogte is” maar ook oog heeft voor het menselijke aspect van de zaak en de tijd neemt voor haar cliënten.

Dhr. Anne Sterken, belangenbehartiger

- Letselschadepraktijk Assen

Ik ken Miranda van der Poel als een betrokken en deskundig arbeidsdeskundige.

Dhr. mr. J. Klijnsma, belangenbehartiger

- Sincerus Letselschade

Raasveld Expertise en Metzorg werken al een aantal jaren samen met Miranda van der Poel. Tot volle tevredenheid van ons en onze relaties. Miranda is naast een vakvrouw ook een aangenaam mens, waar we graag mee samenwerken. In letselschadezaken is zij van belangrijke toegevoegde waarde, zowel in arbeidsdeskundige zaken als in haar rol als care manager voor Metzorg.

Dhr. L. Stegerhoek, teamleider MetZorg/schaderegelaar Raasveld Expertise

- MetZorg/Raasveld Expertise

Na gedurende 10 jaar samenwerking met Miranda van der Poel heb ik haar leren kennen als een zeer professionele en betrokken arbeidsdeskundige. Zij zet zich erg in voor de cliënten en houdt hierbij scherp de concrete doelstellingen in de gaten. Daarbij gaat ze doortastend te werk. Zij is praktisch ingesteld. Ook in lastige zaken weet zij vaak toch goede eindresultaten te behalen.

mr. J.P. Ornée, belangenbehartiger

- Letselschade Sneek

Een doortastende aanpak, op een menselijke manier!

Mw. mr. C.M. Dijkstra-Keuning, letselschade advocate

- Keuning Advocaten

Na een ongeval ongeveer 3 jaar geleden kon ik mijn werk niet meer uitoefenen. Miranda van der Poel heeft mij bij alle stappen van mijn reïntegratie ondersteund en begeleid. Ik ben Miranda heel erg dankbaar voor de ondersteuning en de goede begeleiding. Dankzij haar heb ik nu een leuke baan en ben ik zeker van mijn toekomst. Heel erg bedankt voor alles!

Tevreden cliënt

- (31-03-2016)

Menu